Prinsesse Thyra

Sorry, this entry is only available in Danish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

La Glace har mange dejlige kager at vælge imellem, én af de allerdejligste – synes jeg – er Prinsesse Thyra Bollerne. De er så lette og luftige, og samtidig meget smukke i deres enkle fremtoning.


Kagen består af en vandbakkelse der er fyldt med den dejligste luftige creme, man kan rigtig fornemme, hvorledes flødeskummet med nænsom hånd er vendt i cremen.


Og så kommer vi til pynten p? alle herlighederne. Glasuren. Alt efter humør og tidspunkt på dagen kan vælges mellem chokolade-, appelsin- eller romglasur. Jeg foretrækker absolut appelsin til formiddag, rom til eftermiddag og om aftenen, efter en enkel middag, vil en med chokolade give en perfekt afslutning på en dejlig dag.


Men husk: Prinsesse Thyra Bollerne bliver hurtigt udsolgt, hvis man tropper op sidst på dagen for at købe sin Prinsesse Thyra kan man blive skuffet, men så kan man jo blive glad igen ved at købe én af de andre skønne La Glace kager.