Signaturkager

INGEN SIGNATURKAGEORDRE I UGE 20 ( 13. maj -19. maj)

Vi har en produktion af en vis størrelse, som på en og samme tid er ret stor, men dog begrænset. Der er ganske enkelt et maksimum på hvad vi kan tage imod af bestillinger.
Det maksimum har vi nået i uge 20 hvor vi ikke kan påtage os flere specialopgaver.
Lagkager i almindelige størrelser er stadig en mulighed og de kan være pyntet med et skilt, men ingen yderligere pyntning.

Mulighederne for kager kreeret til en helt speciel lejlighed er uendelige. Næsten ingen opgave er for stor eller for lille til La Glace’s dygtige stab af konditorer. Signaturkager fås som udgangspunkt med de fleste af vore lagkager fra sortimentet som indhold. Særligt velegnet er vor La Glace specialitet af mazarinbunde, Grand Marnier og orangetrøffel. Desuden anbefaler vi indhold som Efterårskagen, Othellokagen, Forårskagen, Georginekage eller Karen Blixen, afhængig af størrelse og formål.

Prisen er fra kr. 85 til kr. 115 pr. person.

Få inspiration til Deres signaturkage på Instagram

HUSK AT BESTILLE I GOD TID, da vi stopper for ordretilgang når vores ordrebøger er fyldte.

BEMÆRK vi hylder håndværksfaget og gør det ikke i sukkerprint, der intet har med konditorhåndværk at gøre – hverken hvad angår smag eller udseende.
Alle logoer, skrifttyper, farver, mønstre er lavet i hånden. En mindre afvigelse kan forekomme, men alle konditorer har gjort deres bedste for at ramme – og det bedste er ret godt i vores verden.