Personligheder

Chefkonditor Lars Juul

Udlært både bager og konditor. Han kom til La Glace i 1996 og har siden 2003 haft titlen af Chefkonditor. Her har han sat sit helt eget præg. Ikke alene er Lars Juul en dygtig fagmand og en inspirerende chef. Han evner også at kombinere det særlige overblik med sansen for detaljen.

Chefkonditorens egen signatur i Conditori La Glace er indførelsen af Franske Makroner, som man kender fra hvert et gadehjørne i Frankrig, men som indtil Lars Juul begyndte at lave de små delikatesser, var ukendt i Danmark. I dag er det en af konditoriet helt store specialiteter.

Vil De møde denne personlighed, kan De jo altid melde Dem til et Sportskagekursus eller et Chokoladekursus. En af de mange øvrige fornyelser Lars Juul har bragt til La Glace. Og der er god tid for chefkonditoren har ingen planer om at forlade stillingen før pensionsalderen!

Kagekone Marianne Stagetorn Kolos

Indehaver siden 1989. Trådte sine barnesko i La Glace fra 11 års alderen, da hendes mor Merethe Stagetorn købte konditoriet. Marianne Stagetorn Kolos gik først handelsvejen ved at uddanne sig til Akademiøkonom i Detailhandel i 1990, og senere blev det til en faglig uddannelse, da Marianne fik svendebrev som konditor i La Glace i 1993. Kombinationen af handelsviden og faglig uddannelse har været medvirkende til at La Glace i dag drives på bedste maner.

Førstekagedame Malou Grønborg Nielsen

Kom til La Glace i 1988. De første 15 år blev tilbragt som kagedame, men blev 1. maj 2003 udnævnt til førstekagedame. Hermed blev Malou Grønborg primus motor for alt, der gør at forretningen kører i det daglige. Både med administrative opgaver, ordrebehandling og varebestilling, men kageførstedamen sørger også for de mere kreative opgaver, som f.eks. dekoration af overflødighedshorn, vinduespyntning, daglig kontrol med kvalitet, service og særlige kageforespørgsler.