array(0) { }

Galleri

Der er lysfestival i byen og det skal fejres at La Glace er en del af festivalen med egne værker (se tidligere opslag)
Torsdag den 15. februar har vi ekstraordinært åbent fra 18.30 til 20.00 hvis fu skal ud og gå gennem smukke Københavns magiske lys. Forhåndsbestilling af varm chokolade og fastelavnsbolle sker på hjemmesiden/gavebutik/oplevelser. Bemærk afhentning foregår på gaden. Der er ikke adgang til caféens faciliteter. #laglacedk #laglacefastelavn #laglacevindue @cphlightfest
...

Historisk aften for La Glace ved svendeprøverne afholdt i Ringsted torsdag 25. januar 2024 #laglacedk #laglacekonditor #laglacehåndværk #stolthedenerkolossal @frederikkebutzback @christinaivang @rasmussen4730 ...

Fransk Makron med hindbær; pisk marengs, tilsæt hindbærsaft, vend med mandelmel, sprøjt ud på plade, bag i ovn, lægges med hindbærmarmelade, samles. Voila! #laglacedk #laglacefranskemakroner ...

Lorry for præcis 30 år siden - sendt 29. november 1993.
Der kommer ingen nye juleprogrammer i år fra @tv2 Så er det godt man kan glædes over denne 30 år gamle perle.
“Vi passer på traditionerne. Vi hæger om kvaliteten og står fast - så skal folk nok søge tilbage til rødderne. Derfor er der intet der skal forandres” - citat 1993
Ja, kunderne kom tilbage til La Glace efter mange møjsomme år i skyggen af cafeteriaer, supermarkeder og discount caféer. På den ene side er intet forandret på de 30 år. På den anden side er alt forandret. Tak @tv2kosmopol for et helt vidunderligt tilbageblik. #laglacedk #laglacetv #laglacehistorie
...

Vi har fået nye smukke kageæsker, der alle tager afsæt i en lille dekorationsdetalje fra butikken. Det er vores dygtige grafiker @mariahagerup_studio der har fundet detaljerne i La Glace’s lokaler og gjort dem til mønstre på æskerne. Æskerne er fremstillet hos vores papirpusher @karl_lund Vi håber du vil glædes med os næste gang du tager dine favoritkager med på rejse. #laglacedk #laglacecakeaway #kagetilturen #kagetilhjemmet #kagetiljobbet ...

Dragende dragekage. Havde fornøjelsen af at lave denne smukke drage i 4 stykker til Københavns Universitet med afsæt i Chr. IV’s renæssance-hoffester. Således kom en en ca. 450 år gammel tegning til live. Prøv at lægge mærke til de mange smukke konditordetaljer. Endnu et godt arbejde @bolettebyager #laglacesignaturkage #laglacedk #laglacehåndværk #nejtaktilsukkerprint ...

En lille film om hvordan vinduerne blev til. Og lidt om mændene der fik det til at ske
Om Bo Büll
Multikunstneren Bo Büll tilhører den absolutte elite af floralister og blomsterdesignere i Danmark. Han mestrer alt fra romantiske buketter til storslåede fester over hotel- og restaurationsdekoration til scenografi og styling. Altid med et elegant moderne touch, der samtidig bærer tyngden af håndværkets klassiske historie.
Senest er Bo Büll udnævnt til ambassadør for verdens førende magasin for blomsterdesignere, Floral Fundamentals. Hans værker indgår ligeledes i den verdenskendte kunstbog ’International Floral’.
Et værk fra Bo Büll er altid uforglemmeligt og unikt – præcis som De kan se i vore smukke vinduer lige nu.

Om Lars Juul
Lars Juul kom til La Glace i 1996 – direkte fra Wien, hvor han bla. havde arbejdet på Hotel Sacher. Han gjorde sig hurtigt bemærket med sine unikke kreative talenter og iøjnefaldende forståelse for både de store linjer og detaljernes værdi og vigtighed. Derfor kunne han efter blot 7 års ansættelse tiltræde som Chefkonditor i La Glace og dermed stadfæste sin rolle som en af Danmarks mest fremtrædende håndværkere.
#laglacevindue #laglacedk #laglacehåndværk #laglacekunst #kagerkunstogkærlighedkvæleralbesværlighed @bobullflowerdesign @chefkonditorlarsjuul
...

Har du brug for noget ekstra forfriskende i sommervarmen, så prøv en af vores læskende isdrikke. Vores Ice Cream Soda består af sorbetis og vaniljeis toppet med mineralvand og flødeskum hvis ønsket, mens Soda Hyldest består af hyldeblomstsorbet, hyldeblomstsaft og også toppet med danskvand #laglacedk#laglacesommer #laglaceis ...

Hvilken kage skal jeg vælge? Den der smager bedst? Den flotteste? Den der mætter? Eller den lækreste? Skal det være med frugt og bær? Med flødeskum? Eller med chokolade? Mange spørgsmål kan opstå når man møder vores sortiment, og er du helt i vildrede, kan du blive hjulpet godt på vej af vores La Glace flip flapper. Sig det hemmelige kodeord: flipflapperflødeskum ved disken næste gang du besøger os, og få udleveret et eksemplar. Flip flapperen er ekstra god, hvis du har en af de mindre med på besøg - man kan nemlig også tegne kagemænd og -koner samt løse små opgaver på bagsiden #laglacedk #laglaceflipflapper #kagerkunstogkærlighedkvæleralbesværlighed ...

Søde sukkerstunder med søde sukkerbrødsdeje - hvem vil ikke gerne inviteres til det? Måske invitationen ovenikøbet er fremsendt på en af vores sukkerposer. Hvor sødt er det lige??? #laglacedk #laglacehygge #laglaceinteriør #sødstundharkageimund ...

Sommeren er kommet til La Glace og dermed en ny variant af sæsonens wienerbrød. Denne udgave er med jordbær, rabarber, chokoladecreme og toppet med syltede rabarber #laglacedk #laglacewienerbrød #laglacesommer ...

36 kagekollegaer på studietur til Helsinki i 2 hold, men med (næsten) samme oplevelser. 30 timer fyldt med samvær, udforskning, kagespisning, kollegaglæde og rensdyr!! Tak for herlige, hektiske, helhjertede og henrivende dage i Helsinki. #laglacedk #kagestabenpåtur #laglacekagestab En særlig tak til @ekberg1852 for gæstfrihed og hjertevarme. ...

Mød kagekareten søndag den 7. maj i Nyhavn mellem 9-12 eller Kastellet 12-15.

Da Erik Haaning fra @haaningcollection fyldte rundt i februar leverede vi Rubinsteinslagkager i vores Ford T fra 1921 til kustoderne og familien. @haaningcollection er et smukt bilmuseum i Bagsværd med køretøjer gennem 135 år. Det er klart at der ikke er langt fra passionerede bilelskere til flødeskumsekvilibrisme. #laglacedk #laglacehistorie #laglacekagekaret
...

Altid en anledning til at feste i selskab med et Overflødighedshorn. At binde sløjfer til horn er en helt særlig La Glace disciplin, som kun få i kagestaben mestrer. En af dem er naturligvis Kageførstedame Malou Grønborg med snart 35 års erfaring. #laglacedk #laglaceoverflødighedshorn #laglacekagestab ...

Byd velkommen til vores nye udvalg af rystere. Trope frugtryster er en frisk blanding af ananas, lime og mango sammensat med vaniljeis. Mørk bærryster er med blåbær, solbær, brombær og vaniljeis. Og til sidst jordbærrysteren, som længe har været en del af menukortet. Kom forbi og nyd en i solen - vi har også pladser udenfor #laglacedk #laglace ...

Hos La Glace kan du nyde byens bedste varme chokolade... hvis vi altså selv skal sige det. Den serveres på kande og selvfølgelig med flødeskum til. Den passer perfekt til et stykke lagkage, men er også utrolig lækker helt for sig selv. I mezzaninbutikken kan man købe råchokolade med medfølgende opskrift på den gammeldags varme chokolade. Og hvis man ikke er helt klar til selv at give sig i kast med det, er man altid velkommen i caféen #laglacedk #laglacevarmchokolade #laglacemezzaninen ...

Vi har givet vores 11 lærlinge en udfordring, der tager afsæt i vores motto.

Kager, Kunst og kærlighed
– kvæler al Besværlighed

Lærlingeudfordringen 2023
Fremstil et konditorværk,
der passer til et kunstværk.
Konditorværket kan være en opsats, et blikfang, en dekorationskage, portionskager mm

Kunstværket kan være en figur, et billede, et stykke porcelæn, et tæppe, et maleri, en skulptur.

Samtlige 11 kunstværker og konditorværker er udstillet i vores vinduer, hvor man også kan stifte et lidt dybere bekendtskab med vores skønne lærlingestab på 11 dygtige og entusiastiske unge mennesker.
Deres individuelle valg af kunstværk og efterfølgende tolkning af konditorværkets udformning viser ganske godt, hvilken broget skare af mennesker der står bag vores lærlingestab.
Vi har valgt at have denne udstilling – dels for at vise hvor dygtige vores lærlinge er, dels for at vise hvordan kager kan genfortolke kunstværker. Kom forbi Skoubogade og se nærmere. Vi håber De vil finde udstillingen interessant.
#laglacedk #laglacehåndværk #laglacekonditor #kagerkunstogkærlighedkvæleralbesværlighed
...

Hos La Glace ved vi, at der kan opstå en sød symfoni når den helt rette kage akkompagneres af den helt rette te. Derfor har vi i samarbejde med A.C. Perchs udarbejdet vores helt egen ‘kageblanding’ - en te der går særlig godt til kage. Den aromatiske te består af orange, kanel, roser og vanilje, og kan nydes i vores café, eller man kan købe en pose af blandingen med hjem fra vores mezzaninbutik. Her finder du også vores fine tekander, som fås i både en lille og stor størrelse. Det hele findes også under gavebutik på vores webshop, og teen kan købes med eller uden en fin, grøn La Glace dåse #laglacedk #laglacete #laglacemezzaninen #laglacewebshop ...

Vi står klar gennem hele påsken, hvis kagetrangen skulle melde sig. God påske. #laglacedk #laglacepåske ...

Der er nok en grund til at det er KONDItorer, der fremstiller SPORTskagen så du kan komme i kageFORM. Netop i dag er det blevet bevist ved instituttet for National Sundhed at hyppig indtag af lagkage er livsforlængende pga. det store antal livsglæde-molekyler, der findes i et særligt godt stykke. Velbekomme. #laglacesportskage #laglacedk #førsteapril ...

Slå vejen forbi Skoubogade 3 og byd foråret velkommen med et stykke Forårskage. Forårskagen er inspireret af det romantiske forår med et strejf af nyudsprungen bøgeskov og forårsforelskelse. Den består af hindbærfromage, chokoladetrøffel, hindbærpuré og mandelbund. Dertil er den pyntet med grønne marcipanhjerter. Og hvis man ikke synes, at vejret arter sig helt efter sæsonen, kan man jo passende nyde en kop varm kaffe til. Vi håber på at se jer til et veloplagt forårsvisit #laglace #laglacelagkage #laglaceforårskage ...

Lørdag den 11. marts blev Årets Kage 2023 afholdt. Den største kagekonkurrence for professionelle i Danmark.
Mere end 100 kager deltog i konkurrencen. Fra La Glace deltog kagestabens lærlinge og svende med i alt 15 kager.
Det kæmpes om pokalen og om at vinde titlen af Årets Kage. Der gives også to særlige priser
* Krea-prisen til den mest kreative kage
* Lærlingeprisen til den bedst placerede lærling.
Desuden modtager de 10 bedste både diplom og hæder.
Kreaprisen gik til Chefkonditor Lars Juul for kagen Momentum bestående af chokoladesablé med fyld af ananas i lys chokolade og kokosskum.
Lærlingeprisen gik til konditorlærling Christina Ivang for kagen Sorrel bestående af havesyremousse, grøn æble kompot, græskarpraliné på dobbeltbund af mazarin og kiks.
På podiet kom på 5 ud af 10 pladser fra enten nuværende eller tidligere lærlinge i La Glace;
Femtepladsen til Emilie Heyman, lærling
Syvendepladsen Mette Sophie Olsen, konditor (og udlært) i La Glace
Ottendepladsen Josephine Hansen, udlært i La Glace - nu Andersen Bakery.

Førstepladsen gik til Thomas Bastholm, udlært i La Glace - nu Restaurant Palægade
Andenpladsen gik til Freja Krarup, d’Angleterre
Tredjepladsen gik til Christina Ivang, lærling.
Og så var der kage til det sultne kagefolk. #laglacedk #åretskage2023 #laglacekonkurrence
...

Tillykke til vores dygtige, flittige og skønne konditorlærlinge Magnus og Sebastian med veloverstået svendeprøve. Godt gået. 💚⭐️ ...

Måske ved du at det er momsdag i dag! Men ved du også at vi stadig har regnskabet for det allerførste år fra 1870-1871?
Da La Glace blev grundlagt var der ikke moms og heller ikke kroner/øre som man kender i dag. Det første år var der et overskud på 875 rigsdaler, 5 mark og 8 skilling.
1 rigsdaler var 6 mark eller 16 skilling. Indførelsen af kroner og ører skete i 1875,da man satte den gamle rigsdaler til 2 kroner.
Dagslønnen for en tømrer var mellem 2 og 3 kroner og ugelønnen for en skomager mellem 8 og 10 kroner i 1875. Et kilo kaffe kostede 2 kroner og 1 liter brændevin 45 øre.
#laglacedk #laglacehistorie #momsdag #regnskabetstime
...

Vinterferien er i gang og ønsker man at holde vinterstemningen lidt endnu så glæd dig selv eller en du holder af med en VinterGlacette, som består af knasende hasselnøddepraliné og mørk chokoladetrøffel. Overtrukket med hvid chokolade og pyntet med et snefnug i marcipan. #laglacedk #laglaceglacette ...

Fastelavnsbolleræset er i gang, og vores konditorer arbejder på højtryk for at alle kan få en bid med. Her ses blot en af årets fastelavnsboller nemlig ‘Brændende kærlighed’ med fyld af chokolade og hindbær. Fastelavnsbollerne står i år i kærlighedens tema, da fastelavn og valentinsdag falder i samme uge. Som man kan se er hvert et skridt på fastelavnsbollens rejse skabt med kærlighed og sans for detaljen. Kom forbi Skoubogade og smag dig igennem udvalget - vi har i alt fem forskellige slags♥️ #laglacedk #laglacefastelavn #loveisintheair #fastelavnskærlighed#kagerkunstogkærlighedkvæleralbesværlighed ...