Besøg La Glace

SIDSTE NYT – JANUAR 2021 TILTAG

150 års erfaring i kager – og kriser

La Glace har fortsat åbent, dog kun for cake-away. Så længe vi ikke kan åbne vores serveringsafdeling er åbningstiderne ændret til

alle ugens dage fra 10.00 – 17.00

Det daglige kageudvalg vil ligeledes være stærkt begrænset.

Som altid er det muligt at bestille hele lagkager, islagkager, fødselsdagskager, dåbskager og festkager. Husk at bestille i god tid – og send gerne en mail med Deres bestilling til conditori@laglace.dk

Det skulle glæde os om De vil støtte op om La Glace i denne meget vanskelige tid . Vi vil også værdsætte Deres tålmodighed.

Når verden igen er normal – gælder denne version …..

Et besøg i Conditori La Glace er forbundet med en særlig atmosfære. Det første De møder er montrerne med sortimentet af kager, her står dagens udvalg af lagkager, og her optræder alt fra småkager til Prinsesse Thyra kager og legendariske La Glace is!

De to serveringsafdelinger bidrager til den historiske stemning med meget af det oprindelige møblement fra 1890’erne og interiør fra 1924. Kom og nyd livet i Conditoriet og ikke mindst de sande stjerner, vore berømte lagkager, konditorkager, småkager, is og konfekt, de fleste skabt fra oprindelige opskrifter af generationer af ildbesjælede La Glace konditorer til generationer af dedikerede tilhængere.

Hele Conditoriet er røgfri. Kun ved udendørs-serveringen er rygning tilladt.