Gæstesalonen

For reservering af Gæstesalonen – se ledige tider her

I Gæstesalonen finder de stilrent møblement fra La Glace’s unge dage, og venlig, afdæmpet belysning, der fremhæver gløden i det smukke mahognibord, vi inviterer Deres selskab til at samles om. Lokalet er særdeles velegnet til fx en mindre fødselsdag, et personalemøde, et lille bryllup eller et bestyrelsesmøde.

Der kan vælges mellem 4 gode stunder i Gæstesalonen.

MORGENSTUNDEN: kr. 200
Pr person serveres 4 stykker bagværk f.eks wienerbrød, croissant, bolle, tebirkes dertil smør, ost og marmelade. Desuden 1 glas friskpresset appelsinjuice samt kaffe, te og chokolade ad libitum.

DEN SØDE STUND: kr. 250
Pr person serveres bolle med smør, 2 visitkager samt et stykke lagkage efter eget valg. Dertil kaffe, te og chokolade ad libitum.

FØDSELSDAGSSTUNDEN: kr. 275
Der serveres en lille kagemand/kagekone i wienerbrød pyntet med glasur ELLER en luksuskringle samt en hel lagkage pyntet med skilt og en lille marcipanfigur efter ønske. Dertil småkager og 1 sodavand pr. person samt kaffe, te og chokolade ad libitum.

FESTSTUNDEN: kr. 325
Der serveres en hel festkage med marcipanovertræk og dekoration efter ønske. Dertil kransekagekonfekt og en Fransk Makron, en visitkage og en sodavand pr person. Samt kaffe, te og chokolade ad libitum.

Ønsker De at benytte Gæstesalonen, gør følgende sig gældende:
• Gæstesalonen skal reserveres på forhånd og vi modtager reservationer for mindst 8, højst 14 personer.
• Salonen er til Deres rådighed i ca. 2 timer med start kl. 10.30, 13.00 eller 15.30.
• Alle priser er pr. person (uanset alder)
• I forbindelse med reservation betales et depositum på kr. 500. Afbestilling skal ske senest 2 uger før for at depositum refunderes.  Restbeløbet betales senest 1 uge før.