Ă…rstal i dĂĄse

Årstal “2026” i kransekage (til ca. 4-5 pers.) pakket i grøn La Glace dåse

Hvid sweatshirt

Tag et stykke sød magi med dig overalt med denne nyfortolkning af vores klassiske Lou sweatshirt – her med et velsmagende La Glace-twist.

Lou sweatshirten er blød og behagelig med klassisk rund hals og lave skuldersømme. Fremstillet i en blød, børstet og økologisk bomuld.

Bemærk: Trykknapper på venstre skulder i størrelserne 9-18 måneder, så den er nemmere at få over barnets hoved.

GOTS, lavet af 90 % økologiske materialer, certificeret af CU1094701

Kr. 450

 

Fås i størrelserne:

9M (74cm), 12M (80cm), 18M (86cm), 2Y (92cm), 3Y (98cm), 4Y (104cm), 5-6Y (110-116cm), 7-8Y (122-128cm), 9-10Y (134-140cm)

Peberkager

Klassisk bagværk fra 1870. Fyldt med krydderier som pomeransskal, anis, koriander, kanel, allehånde, nelliker, kardemomme, muskat (men ingen peber!) Opskriften stammer fra Den Gamle By i Århus.

4 stk i æske kr. 95

 

Holdbarhed: 4 uger fra forsendelse

Marcipangrise

Grisen er symbol på frugtbarhed i den ellers så mørke vintertid – og er blevet et skattet symbol på julen. Jo mere fed og hvid julegrisen er, des mere frugtbart vil det kommende år nemlig blive. Den der får mandlen, bør derfor ønske sig en julemarcipangris.

En rigtig julemarcipangris fra La Glace er stor, blød og rund. Den har et muntert smil, det helt rette faste udtryk i øjnene og silkesløjfe om maven. Men før der kan være tale om en rigtig julegris, skal dens kinder, bug og skinke være udspilet med fedt (læs: marcipan).

 

BEMÆRKNING om holdbarheden
Holdbarheden er 3 uger fra ordren afsendes.

BEMÆRK at denne vare kun kan bestilles i gavebutikken frem til og med den 19. december kl. 12 – derefter kun muligt at afhente i butikken.

Allergener: mandler.

Glacetter

En glacette er et stort stykke fyldt chokolade og findes i 6 varianter

Henningsen Glacette
med mandellikør, mandelsplitter, marcipan og mørk chokolade.

Stagetorn Glacette
med hindbær, marcipan og mørk chokolade.

Kolos Glacette
med karameliserede valnødder, mokka i marcipan og flødechokolade.

Søstre Glacette
med mango/passion gele, marcipan bund og mørkchokolade

Margrethe II Glacette
Bund af marcipan og feuliteé, chokoladetrøffel med rom. Overtrukket med mørk chokolade og pyntet med en marguerit.

Frederik X Glacette
Bund af marcipan, hasselnøddepraliné, saltkaramel, karameltrøffel. Overtrukket med mørk chokolade og pyntet med Frederik X segl

 

Holdbarhed: 2 mĂĄneder fra forsendelse.
Allergener: mandler, valnødder, mælk

 

Henningsen glacetten har sit navn efter den første ejer af La Glace, Nicolaus Henningsen, der ejede La Glace fra 1870-1876.

Stagetorn glacetten er opkaldt efter Merethe Stagetorn, som ejede La Glace fra 1978-1989.

Kolos glacetten er opkaldt efter den nuværende ejer og datter af Merethe Stagetorn, Marianne Stagetorn Kolos, som har været indehaver af La Glace siden 1989.

Søstre glacetten kom til 8. oktober 2025 i forbindelse med generationsskiftet fra Marianne til søstrene Maria og Laura Stagetorn Kolos.

Margrethe glacetten er opkaldt efter Dronning Margrethe II, og er inspireret af Margrethe kage, der første gang blev fremstillet til tronbestigelsen i 1972. Siden har den været en del af det daglige sortiment og glacetten kom til ved dronningens 50 års jubilæum.

Frederik X glacetten er opkaldt efter Kong Frederik X i forbindelse med tronskiftet i 2024, samtidigt har vi også kreeret en Frederik X kage, begge skal være en del af det daglige sortiment de næste mange år.

Spillekort

I forbindelse med generationsskiftet fra 2. til 3. generation Stagetorn Kolos har vi fremstillet vores egne spillekort. I familien Stagetorn Kolos er kortspil en fast del af hverdagen. Da Kagekonerne Maria og Laura gik i skole, stod de konsekvent op 20 minutter før om morgenen, så de kunne nå et spil kort inden skoletid.

Pris: kr. 70

The Book – Traditional confectionery in modern times

Since 1870, La Glace in Copenhagen has consistently provided quality of life for generations of cakeloving customers.

Now comes the book where La Glace gives an insight into what is going on behind the facade of the beautiful patisserie.

In “Traditional confectionery in modern times” La Glace shows the way how to be a place where time stands still while at the same time following the demands of contemporary and fashion.

Join us on a journey through time, place, people and whipped cream, and get the recipes of 29 of La Glaces cakes and desserts from both the traditional cake everyday and some of the advanced recent cakes

The book can be ordered signed. Enter the name to which it will be signed

224 pages: DKK 295

(Please note – if you order outside of Denmark, there will be an extra charge to send the book by post. That charge will be sent to you AFTER order, but BEFORE we withdraw money from your account.)

Forklæder

Grønt La Glace forklæde med guldbroderi. 100 % bomuld, vaskes ved 60 grader.

BEMÆRK dåsen medfølger IKKE.

Kr. 199

Serveringsbakke

Serveringsbakke med La Glace-motiv tegnet af kagepige Lill Ottignon.

Pris: kr. 155

Størrelse 27 x 20 cm.

Sæson Glacetter

En glacette er et stort stykke fyldt chokolade. I vinter- og juletiden laver vi foruden vores standardsortiment yderligere to glacetter:

  • Vinter glacette: Knasende hasselnøddepraline og mørk chokoladetrøffel. Overtrukket med hvid chokolade og pyntet med snefnug. Indeholder hasselnødder og mælk.
  • Jule glacette: Gløgg-gele pĂĄ marcipanbund med orange og ristede mandelsplitter. Overtrukket med mørk chokolade og pyntet med kristtjørn. Indeholder mandler og mælk.

Pris pr stk kr. 65

BEMÆRKNING om holdbarheden
Holdbarhed: 12. uger fra forsendelse

Periodisk puslespil

Det Periodiske Kagesystem med 500 brikker ca. 48 x 36 cm

90 små tegninger af Ida Rørholm Davidsen med nedslag i La Glace’s verden.

Ved køb af puslespil medfølger hæfte med 90 små opklarende historier.

Kr. 150

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0
This site is registered on Toolset.com as a development site.