Levering/betaling/afbestilling

Betaling af varer leveret med bud.

1. Bankoverførsel til vores konto i Danske Bank reg. nr 4180 kontonummer 001025 5503

2. Betaling med kort via vores hjemmeside. – husk at angive fakturanummer

3. Mobile Pay 96822 – husk at angive fakturanummer

4. Ved EAN betaling vil der blive påført et administrationsgebyr på kr. 50 + 5 % af fakturabeløbet.

Budet kan ikke modtage penge. Beløbet skal være os i hænde inden levering kan finde sted

Leveringsbetingelser af varer leveret med bud

La Glace leverer gerne Deres varer i hele Storkøbenhavn – og stort set altid i kølevogn. Når det er La Glace der leverer, er det vort ansvar, at kagerne kommer frem til tiden i god stand. Et ansvar vi lever op til. Ønsker De kager, i vort normale sortiment, leveret samme dag skal vi altid bruge et to-timers interval, der skal ligge i Conditoriets åbningstid. Vi leverer på hverdage, – lørdage og søndage dog til forhøjet takst.

Næsten alle bryllupskager leverer vi selv, men vi har også god erfaring med et fragtfirma. Ring gerne herind og hør prisen for levering til Deres adresse.

Afbestilling af festkager, bryllupskager mm

Festkager (dåb, konfirmation, fødselsdags, jubilæum, signatur mm samt overflødighedshorn) til mellem 20 og 45 personer
Ved bestilling forudbetale 25% af kagens pris. Ordren er først modtaget, når dette depositum er betalt. Vi gør endvidere opmærksom på, at depositummet ikke refunderes i forbindelse med evt. afbestilling, men veksles til et gavekort. Restbetaling skal være os i hænde senest 1 uge før. Herefter er ændringer ikke muligt.

Festkager (dåb, konfirmation, fødselsdags, jubilæum, signatur mm samt overflødighedshorn) til mere end 50 personer samt alle bryllupskager
Ved bestilling forudbetale 25% af kagens pris. Ordren er først modtaget, når dette depositum er betalt. Vi gør endvidere opmærksom på, at depositummet ikke refunderes i forbindelse med evt. afbestilling, men veksles til et gavekort. Restbetaling skal være os i hænde senest 2 uger før. Herefter er ændringer ikke muligt.

Øvrige kager og standard lagkager – ring gerne og hør nærmere om afbestillingsfrister.


Betaling af varer bestilt i gavebutikken på hjemmesiden

Betaling via webbutik sker med betalingskort. Betalingsoplysninger afgives via en sikker forbindelse og al betaling sker gennem PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service). Vi hæver beløbet med det samme og sætter produktionen af de ønskede varer i gang. Der kan dog gå et par dage før afsendelse. Se nedenfor.

Levering af varer bestilt i gavebutikken på hjemmesiden

Gavekort, foredrag og kurser fremsendes elektronisk.

Alle andre varer fremsendes med PostNord og koster kr. 80 som udgangspunkt. Ved særlig store mængder kan prisen stige. BEMÆRK at ikke alle varer er færdigproduceret ved bestillingstidspunktet og der kan derfor gå op til 5 hverdage efter bestilling før varen går ud af huset.

Annullering af varer bestilt i gavebutik på hjemmesiden

Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os samme dag som ordren er afgivet.

Fortrydelsesret for varer bestilt i gavebutikken på hjemmesiden

Ifølge købeloven er La Glace ikke forpligtet til at tage fødevarer retur. Alle andre indkøbte varer i gavebutikken på nettet har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.


Bemærk

Alle priser er inkl. moms (med mindre andet fremgår) og angivet i danske kr. Der tages forbehold for evt. trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.