Levering/betaling

Betaling af varer leveret med bud

1. Overførsel af beløbet inden tre hverdage på vores konto i Danske Bank reg. nr 4180 kontonummer 001025 5503

2. Betaling med kort via vores hjemmeside.

3. Mobile Pay 96822 – husk at angive fakturanummer

4. Ved EAN betaling vil der blive påført et administrationsgebyr på kr. 50 + 5 % af fakturabeløbet.

Budet kan ikke modtage penge.

Leveringsbetingelser af varer leveret med bud

La Glace leverer gerne Deres varer i hele Storkøbenhavn – og stort set altid i kølevogn. Når det er La Glace der leverer, er det vort ansvar, at kagerne kommer frem til tiden i god stand. Et ansvar vi lever op til. Ønsker De kager, i vort normale sortiment, leveret samme dag skal vi altid bruge et to-timers interval, der skal ligge i Conditoriets åbningstid. Vi leverer på hverdage, lørdage dog til forhøjet takst. De søndage hvor Conditoriet har åbnet, leverer vi ikke selv, men udleverer gerne til taxa bestilt af kunden for egen regning.

Næsten alle bryllupskager leverer vi selv, men vi har også god erfaring med levering via Scandinavian Food Transport. Ring gerne herind og hør prisen for levering til Deres adresse.

Betaling af varer bestilt i gavebutikken på hjemmesiden

Betaling via webbutik sker med betalingskort. Betalingsoplysninger afgives via en sikker forbindelse og al betaling sker gennem PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service).

Levering af varer bestilt i gavebutikken på hjemmesiden

Gavekort, foredrag og kurser fremsendes elektronisk.

Alle andre varer fremsendes med PostNord og koster kr. 80 i levering uanset mængde. Vi kan tidligst garantere levering 3 hverdage efter bestilling og kun ved levering i Danmark.

Annullering

Det er muligt at annullere sin ordre ved at kontakte os samme dag som ordren er afgivet.

Fortrydelsesret

Ifølge købeloven er La Glace ikke forpligtet til at tage fødevarer retur. Alle andre indkøbte varer i gavebutikken på nettet har naturligvis 14 dages fortrydelsesret.

Bemærk

Alle priser er inkl. moms (med mindre andet fremgår) og angivet i danske kr. Der tages forbehold for evt. trykfejl, prisændringer og udsolgte varer.