array(14) { ["qtrans_front_language"]=> string(2) "da" ["paddos_zfrFG"]=> string(1) "1" ["woocommerce_cart_hash"]=> string(32) "50192403579b81045c0478c7d457fe87" ["_gid"]=> string(26) "GA1.2.359548781.1731785984" ["sbjs_migrations"]=> string(15) "1418474375998=1" ["sbjs_current_add"]=> string(124) "fd=2024-11-16 19:39:44|||ep=https://laglace.dk/sortiment/de-smaa-fornoejelser/franske-makroner/|||rf=https://www.google.com/" ["sbjs_first_add"]=> string(124) "fd=2024-11-16 19:39:44|||ep=https://laglace.dk/sortiment/de-smaa-fornoejelser/franske-makroner/|||rf=https://www.google.com/" ["sbjs_current"]=> string(89) "typ=organic|||src=google|||mdm=organic|||cmp=(none)|||cnt=(none)|||trm=(none)|||id=(none)" ["sbjs_first"]=> string(89) "typ=organic|||src=google|||mdm=organic|||cmp=(none)|||cnt=(none)|||trm=(none)|||id=(none)" ["sbjs_udata"]=> string(136) "vst=1|||uip=(none)|||uag=Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/131.0.0.0 Safari/537.36" ["_gat_gtag_UA_9348578_8"]=> string(1) "1" ["_ga_MQLDHW2BHG"]=> string(37) "GS1.1.1731785983.2.1.1731787138.0.0.0" ["_ga"]=> string(26) "GA1.1.152729383.1726903863" ["sbjs_session"]=> string(59) "pgs=23|||cpg=https://laglace.dk/besoeg-la-glace/mezzaninen/" }

Værkstederne

Produktionen ledes af Chefkonditor Lars Juul.

Desuden består kagestaben af 11 konditorsvende og 11 konditorlærlinge.

Den store produktionsafdeling ligger i baghuset af Skindergade 43 og er bygget sammen med resten af forretningen. Bygningen blev lavet til at rumme La Glace’s produktion dengang vi fik indlagt elektricitet i 1923.

Produktionen fordeler sig over 4 etager.

Nederste etage kaldes iskælderen. Her fremstilles, dekoreres og fryses isen.

På næste etage findes ovnen og dermed stedet for alt der bages. I La Glace laver vi naturligvis alt selv; lagkagebunde, marengs, wienerbrød, tørkager m. m.m.

Næstøverst bor afdelingen for det finere konditori. Her koges creme, piskes flødeskum og lægges kager sammen, pyntes og dekoreres. Øverste ligger konfekt- og dekorationsafdelingen. Her fremstilles sæsonvarer som julemarcipangrise, påskeæg og bryllupshjerter og -roser.

I værkstedet bag Mezzaninen fremstiller vi småkager, rørkager, Franske Makroner, kransekage og andet konfekt som kan købes lige ved siden af. Det er muligt at kigge ind i dette køkken.

Én gang om året er det muligt at besøge produktionen på den københavnske Kulturnat. Tilmeld Dem vores nyhedsbrev og hold Dem løbende orienteret.