Prinsesse Thyra

Prinsesse Thyra

Prinsesse Thyra var en populær dansk prinsesse da La Glace blev grundlagt. Gift med Hertugen af Cumberland.

Prinsesse Thyra’s kage består af vandbakkelse med flødecreme. Overtrækkes med glasur. Vælg mellem rom, chokolade eller appelsin.

Pris kr. 39

Anmeldt af L.L. Jensen, 2004

La Glace har mange dejlige kager at vælge imellem, én af de allerdejligste – synes jeg – er Prinsesse Thyra Bollerne. De er så lette og luftige, og samtidig meget smukke i deres enkle fremtoning.


Kagen består af en vandbakkelse der er fyldt med den dejligste luftige creme, man kan rigtig fornemme, hvorledes flødeskummet med nænsom hånd er vendt i cremen.


Og så kommer vi til pynten p? alle herlighederne. Glasuren. Alt efter humør og tidspunkt på dagen kan vælges mellem chokolade-, appelsin- eller romglasur. Jeg foretrækker absolut appelsin til formiddag, rom til eftermiddag og om aftenen, efter en enkel middag, vil en med chokolade give en perfekt afslutning på en dejlig dag.


Men husk: Prinsesse Thyra Bollerne bliver hurtigt udsolgt, hvis man tropper op sidst på dagen for at købe sin Prinsesse Thyra kan man blive skuffet, men så kan man jo blive glad igen ved at købe én af de andre skønne La Glace kager.

maillot de foot pas cher vente maillot de foot pas cher cheap nfl jerseys maillot de foot pas cher maillot de foot pas cher maillot de foot pas cher