Kartoffelkage

Kartoffelkage

Kartoffelkagen består af vanillecreme, bisquitbund. Omkranset af marcipan og rullet i kakao.

Pris kr. 49

Anmeldt af Y. Zacares, 2013

En bid af en kartoffelkage er ikke en bid af himlen, men en bid af barndommen. Og en af mine ynglingskager.

En kartoffelkage skal kunne spises med en ske eller kagegaffel. Et kriterie jeres kage lever op til.

Marcipanen har den tilpas bløde konsistent. Den er ikke at for tør og kedelig, eller heller for våd og svedig!
Vaniljecremen er blød og luftig – nogle bagere tror de slippe af med blot at fylde flødeskum i! Ikke hos jer, den luftige skum smager lige sådan som man forestiller sig vaniljecreme skal smage, let, luftig og med et stænk af vanilje.
Bunden skal også kunne spises med ske eller kagegaffel – hvilket jeres lever op til. Kagegaflen smutter lige igennem og smagen har et let strejf af vanilje.

Alt i alt en smuk bid af barndom, med et perfekt islæt af vanilje, lækker marcipan og kronen på værket den lækreste kakao på toppen.