Sarah Bernhardt

Sarah Bernhardt

Opkaldt efter fransk skuespillerinde fra Teatre Comedie Francaise i Paris. Besøgte København første gang i 1880, hvor hele byen var på den anden ende.

Sarah Bernhardt kagen består af chokoladetrøffel på makronbund. Overtrukket med chokolade.

Pris kr. 49

Anmeldt af K. Andersen, 2009

Sarah Bernhardt kagen er den kulinariske legemliggørelse af den smukke franske skuespillerinde, som betog den danske nation med sin indlevelsesevne på de skrå brædder i år 1880.

Sarah Bernhardt fik tilnavnet den guddommelige Sarah, og intet mindre end selv samme beskrivelse bør anvendes om det kunstnerisk inspirerede bagværk, som er Sarah Bernhardt kagen.

Med sin smag chokoladetrøffel og makron må Sarah Bernhardt kagen hos det stemningsfyldte konditori La Glace regnes for en lige så betagende, for ikke at sige vanedannede oplevelse, som selve skuespilkunsten, som Sarah Bernhardt elskede og levede for.