array(6) { ["_ga"]=> string(27) "GA1.2.1866685509.1679773114" ["_gid"]=> string(25) "GA1.2.99637613.1679773114" ["paddos_zfrFG"]=> string(1) "1" ["qtrans_front_language"]=> string(2) "da" ["woocommerce_cart_hash"]=> string(32) "50192403579b81045c0478c7d457fe87" ["_gat_gtag_UA_9348578_8"]=> string(1) "1" }

Chokoladekursus

En aften med Chefkonditor Lars Juul med chokoladen i centrum.

Lær at skabe den legendariske Efterårskage, fremstille chokoladeplader og de enestående Franske Makroner med chokolade – og få alt, De har lavet, med hjem. Desuden udleveres diplom og grønt forklæde med guldbroderi. Kurset varer ca. 4 timer.

Efterårskagen består af chokoladetrøffel og chokoladebunde, overtrukket med smørchokolade og pyntet med blade af chokolade. Efterårskagen er inspireret af det mørke efterår og de plovfurer og nedfaldne blade, der kendetegner sæsonen. På kurset laves der også franske makroner med chokolade, som La Glace var de første i Danmark til at introducere. Vores er af original fransk opskrift og består af to sprøde, luftige og delikate mandelmarengs lagt om en fløjsblød chokoladecreme.

Køb efterårskagekursus her.

Ved mellem 6 og 12 personer kontakt os for et særarrangement.