array(0) { }
Prinsesse Thyra

Prinsesse Thyra

Princess Thyra was a popular Danish Princess when La Glace was founded. She was married to the Duke of Cumberland.

Princess Thyra’s cake consists of choux pastry filled with custard cream and covered with icing. Choose between rum, chocolate or orange.

Dkk. 39

Review by L.L. Jensen, 2004

Sorry, this entry is only available in Dansk.

La Glace har mange dejlige kager at vælge imellem, én af de allerdejligste – synes jeg – er Prinsesse Thyra Bollerne. De er så lette og luftige, og samtidig meget smukke i deres enkle fremtoning.


Kagen består af en vandbakkelse der er fyldt med den dejligste luftige creme, man kan rigtig fornemme, hvorledes flødeskummet med nænsom hånd er vendt i cremen.


Og så kommer vi til pynten p? alle herlighederne. Glasuren. Alt efter humør og tidspunkt på dagen kan vælges mellem chokolade-, appelsin- eller romglasur. Jeg foretrækker absolut appelsin til formiddag, rom til eftermiddag og om aftenen, efter en enkel middag, vil en med chokolade give en perfekt afslutning på en dejlig dag.


Men husk: Prinsesse Thyra Bollerne bliver hurtigt udsolgt, hvis man tropper op sidst på dagen for at købe sin Prinsesse Thyra kan man blive skuffet, men så kan man jo blive glad igen ved at købe én af de andre skønne La Glace kager.