array(0) { }
Margrethekage

Margrethekage

The cake is named after Queen Margrethe and was made to celebrate the Queen’s ascension to
the throne in 1972. Decorated with the Queens favourite flower.

The Margrethe Cake consists of soft nougat cream, a florentine bottom and marzipan with
rum. Decorated with a daisy flower made of marzipan.

Dkk. 67

Review by A. Sinding, 2010

Sorry, this entry is only available in Danish.

Elsker? Elsker ikke? Elsker!

Elsker en Daisy så smækker og kæk
Min yndlingsblomst bag La Glace’s hæk

Elsker ikke, oh ve oh skræk,
om lidt er den plukket og væk…

Elsker den svulmende nougatjord
der sødmefuldt vugger sit blomsterflor

Elsker ikke, oh ve oh skræk,
om lidt er den plukket og væk…

Elsker når gaflen støder på grund
mod en sprød florentinerbund

Elsker ikke, oh ve oh skræk,
om lidt er den plukket og væk…

Elsker når den frække rom-raket
skyder sig ind i den søde buket

Elsker ikke, oh ve oh skræk,
om lidt er den plukket og væk…

Elsker La Glace’s Margueritmarcipan
som Dronning Margrethe er jeg evig fan!