Gallery

Florence Nightingales kage med en kande La Glace the. Tak for besøget @thorkilsdatter og tak for støtten med kr 25 til @maternityfoundation
HUSK vi har åbent alle dage med rigeligt siddepladser og rigelig afstand. #laglacedk #laglacekonditorkage #støtlokalt
...

Den danske jordbærsæson er i gang. For ethundredeoghalvtredsne sommer har vi de dejligste jordbærkager, men som altid har vi kun jordbærkager i den danske sæson. Så skynd dig at spis inden sæsonen slutter (til september) Mørdej, hasselnødder i marcipan, vaniljecreme og jordbær. Godt arbejde @chefkonditorlarsjuul #laglacedk #laglacekonditorkage #forventningensglædeerdenstørste #danskejordbær #støtlokalt #bagerdygtighed ...

Del 3

Ifølge de nye retningslinjer kunne vi teknisk set fylde alle borde og stole op, da vi har plads nok mellem og omkring bordene. Men vi har valgt, at der kun kommer til at sidde kunder ved hvert andet bord i det første stykke tid. Det betyder ikke så meget, hvis der alligevel ikke er travlt, men skulle vi mod forventning få mange besøgende, så beder vi om forståelse for ventetid - udenfor - og med behørig afstand. De kagekollegaer, der er blevet kaldt på arbejde, vil være klar til at gøre deres bedste, men lidt over halvdelen af vores kagestab er stadig hjemme.
Vi går forsigtigt frem, så vi sikre os at nye rutiner bliver hverdag og at vi ikke får flere på arbejde end der er arbejde til.
Så kom glad og gerne til dit yndlingskonditori, som den første tid vil have lidt mere plads mellem siddepladserne i salonerne.

Tak for din forståelse og opbakning.
...

Del 2

La Glace gennemlever, på samme måde som mange andre, en stor økonomisk krise, men takket være hjælpepakker og en ellers sund økonomi, skal vi nok klare os igennem - især med vores gode kunders støtte - såvel økonomisk ved kagekøb og menneskeligt med gode ord og opbakning.
Vi har valgt at åbne mere forsigtigt end retningslinjerne giver mulighed for, da vores normalt ret så travle hverdag skal finde fodfæste i en ny hverdagsramme. Vi har brug for at gå lidt langsommere til værks, så vi får indarbejdet gode rutiner, der tager hensyn til os selv og vores kunder. La Glace er - og bliver igen - en smeltedigel, et sammensurium, et vildnis af kager, kunst, kunder og kærlighed - og vi skal ganske enkelt finde os selv igen efter fravær af et menneskemylder af kunder og 77 kollegaer, der har været sendt hjem på treparts-aftalen.
...

Del 1

Mandag den 18. maj åbner vi igen for vores serveringskonditori. Det har været to vilde måneder, siden vi blev voldsomt reduceret i vores hverdag den 18. marts. Vi valgte at holde åbent for Cake-away i hele perioden. I starten var Indre by meget øde, men gennem de to måneder har vi alligevel hver dag kunnet glæde os over, hvor mange lokale kunder vi har - og hvor mange, der fandt tid og vej til at besøge os, selvom de skulle køre lidt længere end lige rundt om hjørnet. Interessen fra hele Danmark har været overvældende. Vores gavebutik på hjemmesiden og vores ”cake-away lige til døren” har haft en dejlig stor fanskare - og det er vi stolte af! Tak for al støtten, opmuntringen og alle de søde, søde ord, I har glædet os med i en usædvanlig svær tid.
...

Det allervigtigste. #kagerkunstogkærlighedkvæleralbesværlighed #laglacedk ...

KONKURRENCE. Vi længes efter vores gode gamle dage og håber at vi snart får lov til komme tilbage til den tidslomme vi er. Må vi glæde os til at se dig igen? Hvem kommer du forbi med og hvad skal I have at spise? Vi trækker lod om 2 gavekort til et besøg for 2 personer med kaffe, te eller chokolade og et stykke lagkage til hver. #laglacedk #laglacehygge #laglacemoment #længselefterhverdagen #længselefterkage #kagedrømmenblirtilvirkelighed ...