array(14) { ["_ga_MQLDHW2BHG"]=> string(37) "GS1.1.1728405635.1.1.1728405834.0.0.0" ["_ga"]=> string(26) "GA1.2.211344391.1728405636" ["_gid"]=> string(27) "GA1.2.1442357731.1728405636" ["sbjs_current"]=> string(89) "typ=organic|||src=google|||mdm=organic|||cmp=(none)|||cnt=(none)|||trm=(none)|||id=(none)" ["sbjs_session"]=> string(54) "pgs=13|||cpg=https://laglace.dk/en/kage/valnoeddekage/" ["sbjs_udata"]=> string(142) "vst=1|||uip=(none)|||uag=Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10_15_7) AppleWebKit/605.1.15 (KHTML, like Gecko) Version/17.6 Safari/605.1.15" ["qtrans_front_language"]=> string(2) "en" ["woocommerce_cart_hash"]=> string(32) "30ff15fc55038f5cf1f066f4ec2cdfa2" ["_gat_gtag_UA_9348578_8"]=> string(1) "1" ["paddos_zfrFG"]=> string(1) "1" ["sbjs_current_add"]=> string(76) "fd=2024-10-08 16:40:35|||ep=https://laglace.dk/|||rf=https://www.google.com/" ["sbjs_first"]=> string(89) "typ=organic|||src=google|||mdm=organic|||cmp=(none)|||cnt=(none)|||trm=(none)|||id=(none)" ["sbjs_first_add"]=> string(76) "fd=2024-10-08 16:40:35|||ep=https://laglace.dk/|||rf=https://www.google.com/" ["sbjs_migrations"]=> string(15) "1418474375998=1" }
HC Hat
HC Hat
HC Hat

HC Hat

Caramel mousse with citrus infused caramel ganache on a chocolate biscuit base.
Winner of Cake of the Year 2005; created by Andreas Overgaard.

Price per piece: Dkk. 72
12 servings: Dkk. 864

Extras:

  • Text up to 20 characters as a marzipan sign kr. 150
  • Marzipan border kr. 180
  • Marzipan heart in the colour of your choice with text up to 20 characters kr. 180
  • Logo in 1 colour (as a starting point; the final product can vary according to individual
    requirements) kr. 200

Review by A. Kieffer-Døssing, 2023, 2023

Sorry, this entry is only available in Dansk.

Der var engang en kage, og det er ganske vist
At H C Hat gemmer på mer’ end blot et enkelt tvist

Den står på tallerkenen og lokker, så enkel og dog så kompleks
Si’r ”spis mig, jeg tror du kan li’ mig”; aktiverer min mundvandsrefleks

Jeg griber beslutsomt min gaffel, og giver mig langsomt i kast
Og nyder hvert nu, hver en mundfuld, i den bedste kagelast

Karamelmoussens svulmende blødhed, chokoladebundens kække knas
En ganache så smeltende lækker skaber ’Hattens’ teksturkalas

Mens kagens lag og smage skaber fælles og dyb symfoni
Rammer citronens syre og sætter drømmene fri

Når gaflen glider så let, forsvinder kagen ind i din mund
Så liflig, at du helt glemmer, Københavns travlhed en stund

Og oven i hatten, som kronen på værket, et stykke af mørk chokolade
Tænk en eventyrlig bid du kan få hos La Glace i Skoubogade

Som en fjer bli’r til fem, bli’r en kage til nul, og besøget er snart forbi
Jeg tænker, hvornår jeg kan nyde igen H C Hats kagemagi